Om mig

Content og e-mail marketing nørd

Mit navn er Amela, og jeg er en e-mail marketing nørd.

 

Man siger, at man skal igennem diverse kæresteforhold, før man finder den eneste ene. Sådan har jeg det også med min branche.

 

Jeg blev forelsket i den digitale verden tilbage i 2015. Her sad jeg til forelæsning om sociale medier – og sugede viden til mig.

 

Men den viden jeg fik på universitetet var ikke nok for mig. Så jeg tog detektivhatten på – og begyndte på egen hånd at researche og gøre mig klogere på online markedsføring.

 

I 2016 fandt jeg den eneste ene – nemlig min passion for e-mail markedsføring.

 

Udover mine universitetsuddannelser (BA IVK & Cand.ling.merc) og adskillige kurser, har jeg i dag også en uddannelse som Web Marketing Manager i rygsækken.

 

Jeg brænder for alle faser af arbejdet med e-mail markedsføring. Lige fra idégenerering og strategiarbejdet til content, den tekniske opsætning og optimering.

Når jeg ikke nørder…

Til dagligt arbejder jeg hos reklamebureauet Adformation som E-mail Marketing Specialist.

 

Når jeg ikke nørder med e-mail markedsføring og bloggen, finder du mig i det lokale fitnesscenter her i Kolding, hvor jeg bl.a. sparker r*v til Body Attack og Body Pump. Jeg er ikke en fitness/sundheds-fanatiker, men jeg kan godt lide at være i form. 🙂

 

I mine weekender nyder jeg et glas vin med kæresten, venner eller familie. ツ

 

Vil du gerne holde dig opdateret på mit faglige nørderi, så følg mig på Instagram eller skriv dig op til mit nyhedsbrev.

 

Men hvis du gerne vil vide lidt mere om, hvem jeg er som person, så følg mig på min personlige Instagramprofil.

 

Tak, fordi du læser med.

 

 

Kh. Amela